Monet pelaajat ovat uteliaita siitä, kuinka monta kolikkoa heidän tulisi sijoittaa peliautomaatteihin. Kaikki riippuu siitä, mitä he päättävät ja kuinka paljon rahaa heillä on. Olisi tyydyttävää, jos pelaisit mahdollisimman suurella kolikkomäärällä progressiivisissa kolikkopeleissä maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa jättipotti. Tätä ei suositella edistyneille laitteille, mutta se voisi olla hyödyllistä muille laitteille. Se, millaisella koneella pelaat, riippuu siitä, kuinka monta kolikkoa haluat käyttää. Ensin sinun on päätettävä, millä laitteella haluat pelata. Vaihtoehtoja on kaksi: voit pelata kiekko- tai videokolikkopelejä. Videokolikkopelejä on mielestäsi viihdyttävä pelata.

Videokolikkopelien valmistajat ovat lisänneet käytettävissä olevien voittolinjojen määrää, jotta pelaajat voivat panostaa enemmän kolikoita linjaa kohti. Videokolikkopelien pyöriminen kestää jonkin aikaa, kun taas kiekkopelikoneet pyörivät nopeasti ja vievät vain kolme kolikkoa. Pelaajat eivät voi lisätä laitteeseen lisää rahaa sen jälkeen, kun videokiekot ovat pyörineet. Linjojen määrä kasvaa, ja useimmissa nykyaikaisissa videokolikkopelikoneissa on nykyään vähintään yhdeksän linjaa. Voit pelata 1-10 kolikolla per linja. Voit panostaa 45 kolikkoa, jos pelaat viidellä kolikolla per linja. Voit panostaa jopa 2,25 dollaria nikkelikoneella. Videokolikkopelit ovat kalliimpia kuin kiekkopelit.

Ota aina huomioon yhden kierroksen tuotto, kun pelaat kiekko- tai videokolikkopelejä. Kela-automaateista saat rahat takaisin, jos osut kiekoille, mutta videokolikkopeleissä voit voittaa vain yhden rivin ja hävitä kaikki kahdeksan. Voit voittaa massiivisia jättipotteja, jos kolikkojesi määrä on tarpeeksi suuri. Voit pelata videokolikkopelejä 45-90 sentillä, kun taas kiekkopeleissä voit pelata 3-4 kolikolla. Viihteen vuoksi voit valita pelataksesi kiekkopelejä yhdellä käteisellä. Jos haluat suuria jättipotteja, voit pelata myös videokolikkopelejä. Päätös riippuu sinusta, kun valitset kiekko- tai videokolikkopelit.

Kela-automaattien avulla voit panostaa pienen summan ja silti viihdyttää. Videokolikkopelit mahdollistavat kuitenkin maksimipanostuksen kolikoilla. On mahdollista, että häviät kaikki kahdeksan riviä ja voitat vain yhden. Tämä voi olla kalliimpaa kuin kiekkokolikkopelit. Voit pelata vain yhdellä rivillä kolikkokoneessa, kun taas nikkelikoneessa voit pelata koko kolikon. Nikkelikoneen maksimipanos on 2,25 dollaria, kun taas neljänneskoneen raja on 11,25 dollaria per kierros. Voit pelata yhden kolikon per linja nikkelikoneessa, 45 senttiä neljännesvuosikoneessa ja 2,25 dollaria neljännesvuosikoneessa.

Nämä peliautomaatit ovat olleet läpimurto pokerimaailmassa. Uudet peliautomaatit ovat paljon kehittyneempiä kuin perinteiset pöytäpelit, kuten blackjack tai craps. Ainutlaatuisten peliautomaattien avulla kuka tahansa voi aloittaa pelinsä pienellä rahalla. Niiden pelaamiseen ei tarvita minkäänlaista pelikäsitystä.

Parhaat peliautomaatit tuottavat 60 % vuotuisia pelivoittoja ja tarjoavat kaikkein tuottoisimpia pokeripelejä. Yhdysvallat vahvisti tämän. Viimeisten satunnaisten vuosien aikana teknologia on muuttunut peliautomaateissa. Täysin tietokoneistetut, nykyaikaiset peliautomaatit ovat korvanneet nämä vanhemmat mekaaniset koneet.

Vaikka uudemmissa peliautomaateissa on epäilemättä enemmän tekniikkaa, pelin peruskonsepti on edelleen sama. Aloittaakseen pelaamisen pelaajien on vedettävä kahvasta. Kun kahva irrotetaan, kiekkosarja alkaa pyöriä. Kiekkoja on yleensä kolme, ja niihin on painettu kuvia. Voittolinjaa vasten sijoitettu kuva voittaa pelaajan tai häviää. Jos kiekoilla näkyy sama voittava kuva jokaisella rivillä, pelaaja julistetaan voittajaksi. Voittolinjalla oleva kuva määrittää voiton. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten rullat liikkuvat sekä uusissa että vanhoissa peliautomaateissa. Tässä artikkelissa kerrotaan myös voittomahdollisuudet.

Vanhemmissa peliautomaateissa käytettiin hammaspyöriä ja vipuja. Metalliakseli toimii näiden peliautomaattien keskeisenä elementtinä ja tukee rullia. Kahva liikuttaa elementtejä yhdistämällä ne metalliakseliin. Koneen jarrujärjestelmä pysäyttää pyörivät kiekot. Koneen voittojärjestelmä on kytketty antureihin, jotka ilmoittavat kiekon sijainnin järjestelmälle. Laitteeseen on liitetty kolikonilmaisin, joka avaa jarrut ja antaa laitteen liikkua, kun kolikko on asetettu. Kolikkopelien valmistajat ovat kokeilleet vuosien ajan monia erilaisia lähestymistapoja, ja koneen rakenne on muuttunut vuosien mittaan.

Uusissa peliautomaateissa on kolme kiekkoa, jotka on kiinnitetty keskelle metalliakselia. Tämä akseli tukee myös lovettuja kiekkoja. Nämä lovetut kiekot ovat yhteydessä kiekoihin. Potkuri on metallista valmistettu kappale, jossa on kolme poljinta. Nämä polkimet työntävät lovia vasten asettumalla tietyllä tavalla. Potkuri on tuettu toisella akselilla, joka on keskimmäisen metallisirpaleen alapuolella. Kaksoistolppa auttaa myös tulppia. Jouset pitävät potkijan ja tulpan tietyssä paikassa. Kun kahvasta vedetään, tapahtuu joukko toimintoja.