“Vedonvälittäjien” päivät, pienet liikkeet, joissa on umpinaiset lasirintamat ja joita asuttivat kangaslakitetut miehet, jotka lyövät Sporting Lifen ja lautahintojen välissä olevaan huoneeseen vedonlyöntilappujensa tai ilmaisten lyijykyniensä kanssa, ovat jo kauan sitten ohi.

Nämä liikkeet ovat hyvin kalustettuja, kauniisti sisustettuja, ja niissä on kirkas lasi sisään katsovien ihmisten ja sisätilojen välissä. Tupakointi ei ole enää mahdollista. Mukillinen kahvia tai teetä automaatista voi rauhoittaa hermoja.

Myös asiakaskunta on muuttunut. On järkyttävää huomata, että naiset käyttävät nyt niitä! Myös miehet voivat pukeutua älypukuihin! Internet on mahdollistanut pääsyn kaikkien suurimpien vedonvälittäjien verkkopalveluihin.

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki, mikä on muuttunut. Vedonlyöntipörssien, kuten Betfairin tai Betdaqin, tulo on mahdollistanut pelikaupan ja hevosten “asettamisen” (niiden tappiolle panostaminen) sen sijaan, että niiden voittoon panostettaisiin.

Voit asettaa panoksia kaikesta, varsinaisesta lopputuloksesta jalkapallo-otteluiden kokoaikaisen nurmen pituuteen. (No, ei ihan, mutta melkein!) Voit myös löytää nyt laajemman valikoiman vedonlyöntiä.

Sitten on Forex, jonka avulla voit lyödä vetoa ulkomaan valuutoista. Näin jokainen voi tuntea olevansa shampanja-Charlie kaupungissa.

Nämä muutokset ovat suurelta osin poistaneet uhkapelaamiseen liittyvän leiman. Ihmiset kaikilta yhteiskuntaluokilta ovat nyt avoimia lyömään vetoa mistä tahansa elämänsä osa-alueesta.

Jotkin näistä muutoksista ovat kuitenkin helpottaneet huomattavasti rahapelaamisen sivutulojen (tai pääasiallisen tulon) hankkimista. Vedonlyöntitulojen vetovoima on selvä, sillä ne ovat verovapaita. Jos sinulla on rajalliset tilit, voit tehdä paljon rahaa ja saada paremman tuoton kuin kukaan muu. Voit myös työskennellä etänä. Se, että se on helpommin saatavilla, ei kuitenkaan tee siitä helppoa.

Minulta kesti kaksi vuotta, ennen kuin minusta tuli ammattilainen, ja matkan varrella oli paljon virheitä. Testaan kuitenkin parhaillaan menetelmää, jonka kehitin hevosten “lay-vedonlyöntiä” varten. Kokeilun ensimmäisen kuukauden aikana 500 pss:stä tuli 898,04 pss:ää, mikä on huomattava 79,61 prosentin voitto. Tämän voisi tehdä missä tahansa muualla.

Ilman vuosien kokemusta oikean vedonlyöntijärjestelmän tai ammattilaisen neuvojen löytäminen on kuitenkin ratkaisevan tärkeää. On paljon ihmisiä, jotka mielellään jakavat salaisuutensa maksua vastaan. Mutta “… varo, siellä on monia huijareita, jotka yrittävät myydä sinulle roskaa ja voivat vahingoittaa vakavasti varallisuuttasi.

Miten voit erottaa hyvän ja huonon toisistaan?

On vain kaksi vaihtoehtoa. Toinen on “kokemus”, jota, kuten kaikki tiedämme, ei voi ostaa tai oppia kirjasta. Vain tieto voi antaa sinulle kyvyn. Toiseksi sinun tulisi seurata luotettavaa vedonlyöntisivustoa. Ne auttavat sinua navigoimaan sudenkuopat ja näyttävät sinulle oikean suunnan. Vaikka ne eivät voi taata miljoona dollaria, ne voivat auttaa sinua voittamaan ja estää sinua häviämästä.

Seuraavaksi sinun on tiedettävä ero “vedonlyönnin” kuin sijoituksen ja “uhkapelin”, kalliin tavan, välillä. Tämä koulutus on saatava luotettavasta lähteestä, mutta on olennaista, että opit nopeasti kurinalaisuuden, jota tarvitset ollaksesi “urheiluyrittäjä” etkä uhkapeluri.

On olennaista ymmärtää, miten päästä eroon vedonlyönnin tunteista, mitoittaa panoksesi vedonlyöntipankkisi perusteella ja olla kurinalainen. Sinun on myös ymmärrettävä, miten maksimoit voittosi “yhdistämällä”, mikä on hyväksyttävä osumaprosentti, miten kauppaa käydään pelissä, miten “asetat” sen sijaan, että panostaisit.

Nämä taidot voi oppia nopeasti ja helposti, jos sinulla on luotettava opettaja. Ota ensimmäinen askel tänään! Älä yritä kävellä ennen kuin voit juosta. Voit voittaa suuria voittoja, kun sinulla on toimiva järjestelmä, olipa kyseessä sitten urheilijan, hevosen tai urheilulajin vedonlyönti. Se voi olla hauskaa ja kannattavaa. Nämä vedonlyöntivinkit auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa vedonlyönnissä.

Hanki tietoa

Kun on kyse voittavien vetojen asettamisesta, tieto on ratkaisevaa. Sinun on tiedettävä faktat, mukaan lukien historialliset näkökulmat, tilastot, linjanvedot, pelianalyysit ja joukkueiden trendit. On hyödyllisempää tehdä kattava tutkimus ennen kuin asetat panoksen suosikkijoukkueellesi tai -orjallesi. Jos aiot laittaa rahasi esimerkiksi oriin varaan, käytä aikaa tutkiaksesi oriin track recordia.

Useimmat tiedot löytyvät verkosta. Toinen loistava tapa hankkia tietoa on lukea vedonlyöntitapahtumia käsitteleviä sanoma- tai aikakauslehtiä.

Ota voitot ja tappiot haltuun

On parasta olla panostamatta enemmän rahaa kuin mihin sinulla on varaa. On hyvä varata rahaa vedonlyöntiin ja pitää siitä kiinni. Älä menetä yhtään rahaa. Ei ole mitään takuuta siitä, että kukaan voittaa, ja jokainen voi voittaa minä tahansa päivänä.

Kiinnitä huomiota suurten voittojen parlaysiin

Kuulostaa erinomaiselta yhdistää 20 peliä 5,00 PS:llä ja 12 000 PS:n voitto. Sinun on oltava järkevä ja ymmärrettävä, että kertoimet ovat sinua vastaan. Voit menettää paljon rahaa, jos panostat suuria summia.

Onko suosikkijoukkueesi aina voitolla?

Kertoimista riippumatta suosikkijoukkueen panostaminen joka ottelussa on yksi yleisimmistä urheiluvedonlyöjien tekemistä virheistä. On parempi olla lyömättä vetoa suosikkijoukkueesi puolesta, jos kertoimet ovat sinua vastaan.

Juoksukilpailun voittaa hidas ja tasainen, aivan kuten missä tahansa muussakin liikeyrityksessä. Ennen kuin lyöt vetoa, punnitse kertoimet. Vedonlyöntineuvoja on paras tapa varmistaa, että mahdollisuutesi sijoitetaan varovaisesti. He voivat antaa sinulle sisäpiirin tietoa. Ammattitaitoinen neuvoja voi antaa sinulle ainutlaatuisia vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit tehdä pitkän aikavälin voittoja.

Luotettavan ja ammattimaisen vedonlyöntineuvontapalvelun tarjoajan voi löytää tekemällä laajaa tutkimusta. On hyväksyttävä ajatus käyttää jonkin aikaa vedonlyöntifoorumien tarjoamien eri etujen ja palvelujen tarkasteluun ennen kuin ilmoittaudut tapaamiseen. Voit sitten olla varma, että löydät parhaan vedonlyöntineuvonnan, tarjoajan.