Jos kuulut uuteen sukupolveen, et ehkä tiedä, että korttipeli yleistyi vuonna 1909. Gin Rummy on tämän korttipelin nimi. Vaikka nimi saattaakin viitata juomaan, peli on yhtä suosittu. Tässä pelissä käytetään Rummy-menetelmää, jossa pelaajat “vetävät ja tuhoavat” kortteja luodakseen kelvollisia yhdistelmiä. Vaikka julkkikset tukevat sitä, gin Rummy voi olla yhtä koukuttava kuin pokeri. Vaikka se on edelleen vanhempien ihmisten suosima harrastus, nuoret pelaavat sitä edelleen. Internet on mahdollistanut pelin digitaalisen uudelleensuunnittelun. Gin Rummy -peliä voi nyt pelata verkossa. Voit nyt pelata gin rommia verkossa, jos sinulla ei ole ystäviä, joiden kanssa pelata offline-peliä. Jotkut niin monet ihmiset kirjautuvat Gin Rummy -peliin verkossa, että on helppo löytää arvokas vastustaja.

Nettipelin säännöt ovat samat kuin offline-versiossa. Pisteytys on kuitenkin helpompaa ja tarkempaa. Tämä tekee pelistä houkuttelevamman. Voit myös oppia säännöt nopeasti nettiversion avulla. Vaikka et tietäisikään paljon pelistä, nettiversion avulla voit pelata sitä murehtimatta sääntöjä. Vaikka säännöt ovatkin tarpeeksi yksinkertaiset, nettiversio tekee siitä vielä helpommin ymmärrettävän. Parasta olisi, jos pelaisit gin rommia verkossa.

Gin Rommyn nettiversio on sama kuin perinteinen peli. Siinä noudatetaan rommion sääntöä “vedä ja heitä.” Gin Rummy on helppo oppia verkossa, koska käytössäsi on interaktiiviset ohjeet. Tavallinen korttipakka voidaan asettaa paremmuusjärjestykseen alimmasta korkeimpaan: Ässä, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, jätkä ja kuningatar. Kuningas on korkein. Jokaisella kortilla on omat pisteensä. Jokainen kuvakortti on 10 pisteen arvoinen, kun taas ässä on yhden pisteen arvoinen. Kaikkien korttien indeksiarvo on yhtä suuri kuin niiden indeksiarvo. Pelin tavoitteena on muodostaa kelvollisia yhdistelmiä, jotka koostuvat juoksusta tai sarjasta. Tämä tarkoittaa, että kädessäsi voi olla vähintään kolme korttia, jotka luovat samaa maata peräkkäisessä järjestyksessä tai kortteja, joilla on sama arvo. Kädessäsi olevalle parittomalle sarjalle annetaan pisteiden arvo – mitä pienempi kokonaisarvo, sitä parempi. Voit “tyrmätä” pelin, jos olet muodostanut hyvän yhdistelmän ja yhteensopimattomien korttien kokonaisarvo on alle 10 pistettä. Jos parittomia kortteja ei ole, katsotaan, että kyseessä on “go gin”.” Viimeinen peli päättyy, ja pisteet lasketaan yhteen. Se, joka saa ensimmäisenä 100 pistettä, voittaa. Nettiginirummussa on helpompi saada pisteitä.

Perinteinen rommi on vastoin yleistä uskomusta haastavaa oppia. Rommiesta on monia muunnelmia, mutta klassinen rommi on suosituin. Tämä korttipeli vaatii pelaajilta poikkeuksellista muistia ja innovatiivisia taitoja.

Ennen kuin voit aloittaa pelaamisen pelin asiantuntijoiden kanssa, on tärkeää oppia säännöt. Et voi muistaa koko peliä ulkoa, koska jokaisessa pelissä on erilainen tilanne. Voit tehdä saman asian verkossa.

Tämä korttipeli on tarkoitettu aloittelijoille. Ottelun voittajan tulee olla se, jolla on kaikki kortit. Pelaajien on vedettävä oikeat kortit voittaakseen pelin. Kortteja vedettäessä on tärkeää tehdä hyviä päätöksiä. Päätöksesi korttien vetämisestä vaikuttaa pelin kulkuun.

Kun kyse on korttien nostamisesta rommipeleissä, pelaajien kannattaa mieluummin nostaa kortteja varastosta kuin mennä poisheittopinoon. Jos pelaaja vetää, hänen tulisi keskittyä korttien poistamiseen. Jos pelaajalla on strategia korttien laskemiseen ja poisheitettävien korttien valitsemiseen, prosessista on mahdollista tehdä virheetön.

Toisin kuin muut korttipelit, rommi ei tarjoa välitöntä jännitystä. Yksi asia, joka sitoo sen muihin korttipeleihin, on se, että pelaajien on spekuloitava pelissä. Pelaajien on spekuloitava, mitä kortteja heidän vastustajillaan on ja mitä sarjoja he yrittävät.

Se, millainen käsi pelaajalla on, määrittää sen, miten hän hävittää kortteja. Käden ymmärtämiseksi on tarkkailtava, miten he reagoivat tilanteisiin ja nostamiinsa kortteihin. Voit auttaa vastapuolta pitämällä kirjaa siitä, mitkä kortit on heitetty pois. Tämä auttaa sinua estämään vastustajan voittamisen.

Kun pelaat korttipelejä ensimmäistä kertaa, pelaajien on ymmärrettävä kunkin kortin strateginen arvo. On tavallista, että alussa heitetään pois arvokkaampia kortteja. Sinun on varmistettava, että vastustajasi eivät käytä hyväkseen poisheitettyjä kortteja.

Rommi on ilonpito, jota voi pelata verkossa. Pelaajien on oltava tietoisia valittavista verkkosivustoista. Ilmaispelit ovat paras valinta, koska kokemukseen ei tarvitse käyttää rahaa.