Esittely

Hitman hedelmäpeli on tullut todella suosituksi Suomessa. Tämä johtuu osittain sen upeasta teemasta. Koko hedelmäpeli perustuu Hitman peliin ja elokuvaan. Kuvat pelissä ovat kuvia Salaisesta Agentista 47 ja hänen aseistaan. Peli toimii todella jouhevasti ja se on todella koukuttava ja tämä lisää sen kiinnostusta. Puhumattakaan sen voitoista. Ne vaihtelevat keskimääräisestä elämää muuttavaan. Tässä pelissä on upeita ominaisuuksia ja upeita pelin grafiikoita. Kaikki nämä tekevät Hitman hedelmäpelistä yhden tämän hetken suosituimmista.

Pelattavuus

Tämä hedelmäpeli on todella perinteinen peli. Se tarjoaa 15 pelattavaa linjaa.  Maksimi veto on 0.50 € per linja joka Hitman kasinopelin kuvavastaa 150€ panostusta. Voit valita linjojen määrän ja montako kolikkoa per linja. Tämä voi olla jopa 20 kolikkoa joka on esimerkiksi 50 senttiä. Varsinainen linjakohtainen veto voidaan muuttaa “-” tai  “+” symboleilla ruudun vasemmassa alkulmassa. Kun olet valinnut panostettavan summan niin paina vain “SPIN” painiketta. Voit pyörittää rullia myös klikkaamalla “BET MAX” painiketta. Se on helppo ja nopea tapa pelata, joka on ylimääräinen bonus.

Voitot

Tämä hedelmäpeli on keskitason voittojen peli. Tämä tarkoittaa sitä, että korkein ja matalin voitto ovat keskitasolla muihin peleihin verrattuna. Minimi voitto on 75 kertaa panos kautta linja (BPL). Tämä tarkoittaa 5 “kuristus” kuvaa. Suurin voitto taas on kohtalaisen antelias 4000 kertaa panos kautta linja. Saat tämän voiton jos saat 5 “hitman tarkka-ampuja” kuvaa. Kun tämä kaikki otetaan huomioon ja pelaat 50 senttiä per linja niin voit voittaa jopa 2000€. Vaikka 5 samaa kuvaa on kohtalaisen harvinaista, kuten aina hedelmäpeleissä, tässä pelissä se on kuitenkin kohtalaisen mahdollista. Voit siis voittaa ilman erikoisominaisuuksia ja tämä on harvinaista nykyisissä hedelmäpeleissä.

Ominaisuudet

Hitman hedelmäpelissä on monia upeita ominaisuuksia. Kaikki lupaavat upeita ja parempia voittoja. Vaikka et tietenkään voi voittaa niitä jokaisella pyörityksellä niin ne ovat kohtalaisen yleisiä pelin aikana.

Villi kortti

Yksi näistä ominaisuuksista on villi kortti eli jokeri. Sen kuvana on kuuluisa Hitmanin kuva pyssy molemmissa käsissä. Villi kortti voi ilmaantua pelin linjoilla 2, 3 ja 4. Jos kaksi villiä ilmaantuu toistensa viereen niin nämä molemmat kolumnit ovat villejä. Villi korvaa kaikki kuvat paitsi muut erikoiskuvat. Ne ilmaantuvat usein ja ne maksavat hyviä voittoja. Näiden lisäksi herkkuna on upea peligrafiikat kun villit ilmaantuvat. Upea lisä todella upeaan peliin.

Virkamerkki Symboli

Tämä symboli voi ilmaantua linjoille 1, 2 ja 3. Tämä bonus aktivoituu vain jos kaikki kolme symbolia ilmaantuvat. Kun ne vihdoin ilmaantuvat niin sinun pitää valita yksi kolmensta symbolista erikoisbonuksen saamiseksi. Jokainen symboli antaa bonuksen joten et voi hävitä, vain voittaa. Suurin mahdollinen voitto on 20 kertaa panos.

Ilmaiset pyöritykset

18 ilmaista pyöritystä aktivoituvat jos kolme 18 symbolia ilmaantuu. Tämä antaa, kuten nimi ehdottaa, sinulle 18 ilmaista pyöritystä. Kun pelaat ilmaisia pyörityksiä niin voit saada myös muita erikoiskuvakkeita. Tästä syystä ilmaispyöritykset antavat kaikkein suurimmat voitot.

Sopimus peli

Kaikkein houkuttelevin ja ainutlaatuisin ominaisuus Hitman hedelmäpelissä on Sopimus Peli. Tämä peli aktivoituu kun 3 tietokonetta ilmaantuu viimeiseen kolmeen kolumniin.  Kun peli on aktivoitu niin voit valita 5:stä eri sopimuksesta. Jokaisessa sopimuksessa on oma tarinansa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa sopimuksessa on rikollinen joka sinut palkataan tappamaan. Kun olet valinnut kohteen niin siit alustavan palkkion taposta. Seuraavaksi sinun pitää valita aseesi. Asen antaa sinulle kertoimen hintaan. Tämä antaa sinulle lopullisen voittosi. Tämän ominaisuuden grafiikat ovat niin upeita, että et taatusti muista pelaavasi hedelmäpeliä. Kun peli on loppu niin sinut palautetaan alkuperäiseen hedelmäpeliin suuri voitto taskussasi.

Yhteenveto

Hitman hedelmäpelissä on todella upeat grafiikat ja jännittävä taustamusiikki. Musiikki, vaikka se on kohtalaisen alakuloinen, on rauhoittava ja se ei ärsytä pelin aikana. Pelattavuus vastaa perinteistä hedelmäpeliä, joten se on todella helppo pelata, Ominaisuudet ovat kiinnostavia sekä voitokkaita. Vaikka ne eivät ilmaannu jatkuvasti niin ilmaantuvat tarpeeksi usein, että saat upeita bonuksia. Pelissä itsessään on kohtalaiset maksut kun otetaan kaikki huomioon. Hitman hedelmäpeli on koukuttava ja todella hauska peli. Samaan aikaan, tulet varmasti keräämään joitain euroja kun pelaat sitä. Ei ole ihme, että Suomalaiset rakastavat tätä peliä, se on taatusti ansainnut paikkansa parhaiden hedelmäpelien joukossa.