Halloween Night on Bet Constructin kolikkopeli, joka on suunniteltu kauhuelokuvien ja -tarinoiden ystäville.Tässä videokolikkopelissä on klassisia kauhukuvakkeita, kaunis grafiikka ja selkäpiitä karmiva ääniraita, jotka tekevät pelikokemuksesta hauskemman ja mukaansatempaavamman.Tämä keskipitkän varianssin pudotuspohjainen peli vaatii pelaajilta keskittymistä ja suurta pelaamista parhaiden palkintojen saamiseksi.Halloween Night on peli, joka voi aiheuttaa riippuvuutta dynaamisen pelattavuutensa ansiosta.Se on samanlainen kuin Fresh Fruits, ja se on myös samalta kehittäjältä.Jos haluat tietää lisää Halloween Nightista, arvostelussamme kerrotaan kaikki olennainen.

Kauhu alkaa

Halloween Night on suosittu kulttuuritapahtuma, jolla on monia viittauksia. Toiminta tapahtuu yöllisellä hautausmaalla, aivan ulkona.Kurpitsojen silmät tarkkailevat sinua täysikuun loistaessa. Kehittäjät ovat lisänneet ruudulle yksityiskohtia, mikä tekee siitä koukuttavan.

Halloween Night on klassinen Halloween-teeman uusintaversio modernilla twistillä.Me rakastamme sitä. Halloween Night on peli, jota kannattaa kokeilla, ellet siedä mitään etäisesti pelottavaa.Meidän on ensin käytävä läpi pelattavuuden perusteet, ennen kuin voimme tehdä johtopäätöksiä.

Kertoimet ja ketjureaktiot

Halloween Night on viiden rullan ja 243 väylän kolikkopeli. Se tarkoittaa, että symbolit voivat ilmestyä minne tahansa kiekoilla, ja ne lasketaan silti. Voit pelata manuaali- tai autoplay-tilassa ja käyttää erillisiä painikkeita panosten asettamiseen jopa 1 500 krediittiin asti per kierros.

Halloween Night käyttää myös kolikkopelipohjaista peliä, jossa uusi symboli korvaa jokaisen voittavan yhdistelmän. Kerroin kasvaa joka kerta, kun saat voiton peräkkäin. Se voi nousta enintään 5x seuraavaan voittoon.Tämä ominaisuus pitää sinut koukussa, kuten se teki meillekin alusta alkaen.Halloween Nightin volatiliteetti on korkea, joten jokainen kierros on tärkeä.Voittotaulukossa on pääkalloja, noitahattuja, aaveita ja verisiä korttisymboleita.Maksimivoitto on x200. Halloween Night on hauska ja koukuttava peli, josta nautimme jo perusversiota pelatessamme.Voit saada apua matkallasi kohti jättipottia
Jack O’ Lantern on Halloween Nightin ilmeinen jokerikortti.Wild-yhdistelmillä voit myös voittaa jopa 500 voittoa.Se voi esiintyä missä tahansa rullilla ja korvata muita symboleja. Tämä on yksi kolikkopelien klassisista ominaisuuksista, ja se on kätevä, jos haluat saada mahdollisimman monta voittoa lyhyessä ajassa ja kasvattaa kerrointa.

Loitsukirja on scatter, jonka arvo on jopa 100-kertainen, ja se käynnistää kymmenen ilmaiskierrosta. Näiden ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot kolminkertaistuvat automaattisesti. Voit saada jopa 15-kertaisen kertoimen ilmaiskierrostilassa, jos saat monta peräkkäistä voittoa.

Klassista kauhua ja suuria voittoja faneille

Halloween Night on samanlainen kuin Fresh Fruits, BetConstructin kolikkopeli, joka modernisoi tunnetun maailman ja tekee siitä haasteen kertoimilla jokaisella pyöräytyksellä.

Halloween Night ei kuitenkaan ole yhtä antelias ilmaiskierrosten ja perusvoittojen suhteen kuin hedelmäinen veljensä.Sinun ei kuitenkaan kannata antaa tämän estää sinua kokeilemasta peliä ja katsomasta, onko onni edelleen puolellasi.

Markkinoilta löytyy monia vastaavia pelejä.Jos haluat klassikon, tutustu 1×2 Gamingin Halloween Horrors -peliin. Siellä voi olla joitakin mahdollisuuksia voittaa ilmaiskierroksia.Ivanushka Durachok Slots

Kolikkopelien kehittäjät rakastavat saada pelaajat tutustumaan uusiin kulttuureihin ja mytologioihin ja samalla antaa heille mahdollisuuden voittaa suuria summia.

Ivanushka Durachok, BetConstructin videokolikkopeli, on saanut inspiraationsa tarinasta Ivan the Foolista. Venäläinen kansansatu sijoittuu 1500-luvun Venäjälle, jolloin Ivan oli kolmesta veljeksestä nuorin ja navein. Hänen monet seikkailunsa ovat tarina rohkeudesta ja rehellisyydestä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen universumin kolikkopelille.Katso, miten Ivanushka Duachok suoriutuu ja opi voittamaan suuria summia täydellisestä arvostelustamme.

Venäläinen tarina

Ivanushka Duachokin universumi perustuu alkuperäisiin tarinoihin ja on siksi monille pelaajille tuntematon.Peli sijoittuu metsässä sijaitsevaan hirsimökkiin. Komentopainikkeet ovat rullien alla olevissa puupaloissa. Grafiikka on yksinkertaista ja piirrosmaista, mutta silti hyvin herttaista.Ivanushka Durachok ei ehkä näytä miltään muulta peliltä, mutta sen pelattavuus saattaa olla tutumpi.Seuraavassa osiossa vahvistamme tämän.Anna hauskanpidon alkaa.

Ivanushka Durachok noudattaa klassisia kolikkopelisääntöjä.Rullien alla olevat painikkeet on merkitty, jotta pelaajat ymmärtävät paremmin, mitä pitää tehdä.Tässä pelissä on viisi kierrosta ja yhdeksän voittolinjaa. Tavoitteena on yrittää saada symboleja mille tahansa voittolinjalle voittaakseen erilaisia rahapalkintoja.Voit valita seuraavan panoksesi (+) tai (-) -painikkeilla ja pyörittää sitten rullia. Jokaisen voiton jälkeen voit pelata minipelin, jolla voit tuplata voittosi välittömästi.

Symboliyhdistelmät ja panoksesi koko määrittävät käteispalkinnot Ivanushka Durachok -pelissä.Voit ansaita enemmän käteistä panostamalla enemmän kiekoille.Jos uskot, että onni on puolellasi, lisää panoksesi kokoa ja pidä sormesi ristissä harvinaisen voittoyhdistelmän puolesta.Ivanushka Durachok on saatavilla myös automaattisella pyöräytystilalla. Tämä tila pyörittää rullia itsenäisesti, kun asetat panoksesi toistuvasti.

Tutustu tarinaan syvällisemmin.

Ivanushka Durachokin voittotaulukko sisältää kaikki kiekoilla olevat symbolit.Voit tarkistaa sen nähdäksesi, mitä voit voittaa. Tässä on muutamia esimerkkejä rahapalkinnoista, jotka perustuvat yhden krediitin panoksiin.

Pelin yleisimmät kirjaimet ovat neljä venäläistä kirjainta.Niiden arvo voi olla jopa 100 krediitin luokkaa, ja ne mahdollistavat jopa kahden symbolin yhdistelmät – kerää mahdollisimman monta lajiketta, jotta voit avata merkittävämpiä palkintoja.

Valikossa on myös susi ja muita esineitä, kuten kultakattila, lepakoita, luuta tai luudanvarsi. Täällä maksimipalkinto on 750 krediittiä.Tämä houkuttelee pelaajia enemmän.Suuret voitot käden ulottuvilla

Pidä silmällä Ivanushka Duachokin kahta viimeistä kuvaketta, jos haluat voittaa enemmän.Nämä viimeiset kuvakkeet toimivat eri tavalla, mikä on suuri plussa.Ivan on pelin jokerikortti. Käytä sitä täydentämään ylimääräisiä voittoyhdistelmiä. Wild-yhdistelmät voivat olla jopa 9000 krediitin arvoisia.

Scatter-symboli, nuori tyttö, käynnistää bonuksen missä tahansa ruudun kohdassa.Voit voittaa jopa 500 krediittiä sekä 15 ilmaiskierrosta. Lisäpelien aikana kaikki palkinnot kerrotaan automaattisesti kolminkertaisiksi.

Mieleenpainuva tarina onnellisella lopputuloksella

Ivanushka Durachok, yksi markkinoiden alkuperäisistä kolikkopeleistä, tarjoaa pelaajille eksklusiivisen katsauksen venäläiseen kansansatuun.Ivanushka Durachok on käytännössä antelias ja palkitseva peli, joka tarjoaa suuria voittoja ja klassisia mutta tehokkaita bonusominaisuuksia. Scatterien avulla voit saada ilmaiskierroksia ja kolminkertaistaa voittosi.