Esittely.

Asian Beauty hedelmäpeli ei ole uusi tulokas online hedelmäpelien markkinoilla. Se on kuitenkin yhä yksi omaperäisimmistä ja upeimmista hedelmäpeleistä ja Suomalaiset rakastavat sitä. Sen loistava pelattavuus ja kauniit kuvat saavat pelaajat valtaansa. Tässä upeassa pelissä on myös todella upeat voitot. Tämä johtuu osittain sen 243 tavasta voittaa mutta myös pelin upeista ominaisuuksista. Pelin upea eleganssi ja hyvät voitot ovatkin nostaneet tämän hedelmäpelin suosituimpien joukkoon Suomessa.

243 tapaa voittaa järjestelmä.

Tämä online hedelmäpeli ei käytä linjajärjestelmää. Niissä ei ole linjoja käytössä ollenkaan.  Voittojen laskutapa tässä Asian Beauty Online Hedelmäpeli kuvapelissä on yksinkertainen. Kun mitkä tahansa 3 tai useampi samanlaista symbolia ovat vierekkäin niin tulet saamaan voiton. Tämä on tietenkin vasemmalta oikealle katsottuna. Koska siinä ei ole määrättyjä linjoja niin sinulla on 243 erilaista yhdistelmää joilla voit voittaa, siksi tällainen nimi.  Tällainen voittojärjestelmä antaa sinulle paljon suuremman mahdollisuuden voittojen ansaitsemiseen. Tämä hedelmäpeli sopii pienille panoksille kuten myös suurilla panoksilla pelaaville. Yhden kierroksen hinta vaihtelee noin 3€ – 300€, riippuen montako näistä 243 valitset.

Erikoisominaisuudet.

Jos ei puhuta pelkästään hedelmäpelin upeista voittomahdollisuuksista niin Asian Beauty hedelmäpeli tarjoaa useita erikoisominaisuuksia. Näitä ovat villi kortti, hajautus kuvake ja bonus-peli.

Villi kortti.

Jos Asian Beauty logo ilmaantuu minne tahansa rullista niin se on villi (eli jokeri). Jos se yhdistyy samanlaisiin symboleihin niin se korvaa sen symbolin. Kaikki kuvat voidaan korvata jokerilla paitsi tietenkin hajautus kuvake, jote se ei korvaa.

hajautus kuvake.

Tämä hajautuksen kuvake on arkku. Jos kolme arkkua ilmaantuu mihin tahansa sarakkeeseen niin tulet saamaan ilmaisia pyörityksiä. Tämän lisäksi, näissä ilmaisissa pyörityksissä on kertoimet. Joten kaikki voittosi tullaan moninkertaistamaan. Voit saada erikoisominaisuuksia ”ilmaisten pyöritysten aikana”. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lisää ilmaisia pyörityksiä, useita villejä kortteja ja jopa bonuspelin. Kun ilmaiset pyöritykset on käytetty, voitot tullaan lisäämään pelitilillesi. Nämä voivat olla jopa muutaman 1000 €. Tästä johtua hajautus kuvakkeet ovat todella harvinaisia. Muutamia ilmaisia pyörityksiä voi ilmaantua yhden session aikana..

Mirror Bonus Peli.

Tämä peli on täysin satunnainen. Kun pelaat niin tulet vain huomaamaan, että olet aktivoinut Mirror Bonus Pelin. Kun se on aktivoitu niin 12 peiliä ilmaantuu esille. Tavoitteena on löytää 3 samanlaista kuvaa peileistä. Tässä pelissä et voi jäädä tappiolle. Alhaisin mahdollinen kerroin on 15. Korkein kerroin on 30. Toisin sanoen, kokonaispanoksesi tullaan moninkertaistamaan. Jos saat 30 kertaisen kertoimen niin kokonaisvetosi on 300 ja voittosi 9000€. Tätä ei tietenkään nähdä usein, mutta kun Bonus Peli ilmaantuu niin tulet taatusti voittamaan suuria summia.

Loppusanat.

Olet sitten korkeiden panosten pelaaja tai vain harrastelija niin tulet taatusti nauttimaan tästä hedelmäpelistä. Useat Suomalaiset ovat rakastuneet tämän pelin taiteellisuuteen ja grafiikoihin. Siitä huolimatta, voitot ovat yhä etusijalla. Mikä tästä pelitavasta tekee erikoisen, on sen 243 tapaa voittaa. Suurten normaalien pelin voittojen lisäksi, sinulla on tarjolla myös ylimääräisiä ominaisuuksia. Asian Beauty hedelmäpeli on online hedelmäpeli, joka ensimmäisen kokeilun jälkeen ottaa sinut pauloihinsa. Jos laitat sen huvin sivuun niin tulet huomaamaan, että tämä upea peli voi tarjota todellisia voittoja.